Kaupungin paras 

Jokainen meistä odottaa ravintolakokemuksilta itselleen tärkeitä asioita. Jotkut arvostavat eniten sitä, että kupu saa täytettä,  toisille ensisijaista on raaka-aineiden puhtaus. Minulle tärkeintä on raaka-aineiden laatu, taidokas käsittely, raikas makumaailma sekä hyvä palvelu. Lukuisia eritasoisia ravintoloita ympäri maailmaa kiertäneenä, täytyy kehua kotikulmieni helmeä, Karu Izakayaa. Paikka on omilla mittapuillani Turun ehdoton ykkönen. Mikäli et ole vielä paikkaa testannut, niin uskallan väittää, että minibreikki Turkuun kannattaa vaikka vähän kauempaakin. 

   
       

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s