Kesäaamuja kohti

Olen aamuihminen. Aamuaskareissa on jotain kultaista, sillä lenkkeily, salitreeni, kahvi, puuro – kaikki maistuu aamuisin paremmalta kuin muina vuorokaudenaikoina. Viikonloppuaaamuisin yleensä häärään keittiössä brunssia valmistellen. Mitä olisikaan sunnuntaiaamu ilman tuoreita kananmunia, itsejauhettua kahvia, tuorehedelmämehua, yön yli kohonneita sämpylöitä – tai ihan vaan rakkaudella haudutettua puuroa voisilmällä.

Tässä vaiheessa kevättä mieli halajaa jo kesään. Kesäviikonloppuaamuisin meillä nautiskellaan brunssia puutarhassa. Tulevaa kesää odotellessa aamiaismuistot vievät vielä viime suveen linnunlauluineen, ruohontuoksuineen ja pirskahtelevan skumppalasin ympärillä pyörivine kimalaisineen. Tuorepuristettua_aamu_1 Tuorepuristettua_aamu_2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s