Rakenna oma pieni piparkakkukylä

Tässä syystalven pimeinä iltoina minun touhuillessa keittiössä puolisoni on viettänyt useampia iltoja ahmien Pinterest -nettipalvelun tarjontaa. Hänelle osui sieltä silmään aivan mielettömän söpö idea piparkakkujen leivontaan – nimittäin miniatyyripiparkakkutalot.

En ainakaan itse ollut sellaisiin törmännyt vielä missään suomalaisessa joulupöydässä, joten intouduttiin sitten samantien kokeilemaan, aatonaattoiltana tietenkin. Tulihan siinä vähän kiire kaiken joululahjatohinan lomassa, mutta lopputuloksesta olimme tyytyväisiä.
pikkuruiset_piparitalot1

Saimme aikaan kokonaisen pienen piparkakkukylän kirkkoineen ja erinäköisine pikkutölleineen. Ja mikä hauskinta, nämä pikkutalot oli mahdollista asettaa joulupöydässä glögi/kahvimukin reunalle, koska talojen oviaukko oli sekä etu- että takaseinällä samassa kohtaa. Mikä ihastuttava idea jatkokehittelyyn vaikkapa synttärijuhliin! Ja oli muuten rapeita, rouskis.

pikkuruiset_piparitalot3
pikkuruiset_piparitalot2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s